Velkommen til oss...

Vi trekker ut en vinner fra de første 50 som følger bloggen. Gaven (verdi kr.100) kan hentes i butikken. Bor du langt unna, sender vi den (obs kun i Norge) :) Deretter trekker vi ut to vinnere for hvert 50. bloggmedlem. En premie blandt de nye 50 og en premie blandt alle. Så her er det bare å inspirere/invitere venner og kjente...
Følg med på facebook også og bli medlem av gruppen Inspirasjoner og sånt - www.inspirasjoner.no
Der er det flere premier å vinne.

mandag 11. oktober 2010

Verdens beste julegave til de aller minste prinsessene...


Dukkevogn har et design og en farve, som på samme tid er klassisk og moderne. Med blik for, hvad børn kan lide at se, røre og bruge. Lavet i en gennemført kvalitet, der giver barnet optimale legevilkår. Dukkevognen passer til både store og små dukker.

Dukkevognen er udført i rødmalet birketræsfinér af høj kvalitet og forsynet med massive gule træhjul med gummidæk. Rygstykket er udført i ét stykke formbøjet, rødmalet flyverfinér.
Dukkevognen leveres samlet, klar til brug.

Leg & Læring: Barnet lærer gennem legen at passe på dukkerne, give dem tryghed og få dem til at sove. En efterligning af de voksnes adfærd, som er essentiel i et barns opvækst.
Sikkerhed: Dukkevognen er ikke en Gå-vogn. Vi anbefaler at benytte Moover Gå-vogn, som er specielt udviklet til at hjælpe barnet med denne læreproces.

Samling: Dukkevognen leveres samlet lige til at tage i brug.

Alder: 10m+

Farve: Rød med gule hjul, eller trefarget med røde hjul


Produkt mål:
Længde: 44cm
Højde: 42 cm
Brede: 25cm
Vægt: 1950 gram
 

Her kan du bestille dukkevognen i natur. Klar til å sendes i dag :)
Og her finner du den i rødt. for øyeblikket bestillingsvare.

3 kommentarer:

  1. Ååååå Skikkelige dukkevogner som tåler en støyt. De er egentlig ikke så lette å få tak i. Jeg kjøpte ei i tre til datteren min da hun var 1 1/2 og den har hun leket med siden. Nå er hun 4 1/2. Den tåler alt! Så slike kan absolutt anbefales!!

    Klem :)

    SvarSlett
  2. Den var rå søt! Men må nok skaffe meg en datter før jeg kjøper den ;)

    SvarSlett
  3. Ja dette er vogner i veldig god kvalietet! så gøy å høre at flere har god erfaring med de. Vi har bare fått positive tilbakemeldinger på de :)

    SvarSlett