Velkommen til oss...

Vi trekker ut en vinner fra de første 50 som følger bloggen. Gaven (verdi kr.100) kan hentes i butikken. Bor du langt unna, sender vi den (obs kun i Norge) :) Deretter trekker vi ut to vinnere for hvert 50. bloggmedlem. En premie blandt de nye 50 og en premie blandt alle. Så her er det bare å inspirere/invitere venner og kjente...
Følg med på facebook også og bli medlem av gruppen Inspirasjoner og sånt - www.inspirasjoner.no
Der er det flere premier å vinne.

fredag 25. september 2009

Big Bags
Butikkens Bestselger er tilbake! Store Big Bags til oppbevaring. ca strl 50x 45x 24cm. Tette med glidlås. Praktiske oppbevaringsbager til f.eks. klær/sko, leker, dyner/sengetøy, julepynt, m.m. Praktiske også til det ikke alltid rene idretts utstyret som må med i bilen. Eller når man skal ha med seg litt ekstra til hytta. Man kan sjelden få nok av de. Lette å plassere i forhold til plastkasser eller liknende på grunn av at de er myke og dermed "smyger" seg inn i skaper, under senger og bak setene i bilen eller i bagasjen. Enda bedre er kanskje at de i tillegg er fine å se på slik at de til og med kan stå fremme og se bra ut. Bestilles her.

1 kommentar:

  1. De er praktiske disse. Har noen fra tidligere år og et par som er litt mindre. De er vel så praktiske sammen med de store. Fine til å pakke i til hytte o.l. i tillegg til oppbevaring.
    Ha en fin søndag.
    Britt Eva

    SvarSlett